500g zlata palica

35.602,33 

 

Rok dobave: 5 delovnih dni

Po prejemu plačila in ko bo vaše zlato dobavljeno, vas bomo obvestili in se dogovorili za termin osebnega prevzema.

Želite, da za hrambo vašega naložbenega zlata poskrbimo mi?

Podjetje V&D ZLATO svojim strankam nudi pod ugodnimi pogoji varovano hrambo naložbenega zlata v sefih z najvišjo stopnjo varovanja v Sloveniji, z zavarovalnim kritjem in rednim notarskim popisom. V kolikor želite, da za hrambo vašega naložbenega zlata poskrbimo mi, ob zaključku nakupa to navedite v opombe.Potrebujete pomoč pri naročilu?
Pokličite nas na 01 530 56 03 ali izpolnite kontaktni obrazec.
Šifra: a500 Kategorija: Oznaka:

Naložbeno zlato

500g zlata palica good delivery čistina 999,9/1000

Kovnica Argor Heraeus Švica ali Münze Österreich Avstrija

Zgornji del vsake palice je označen z logotopim Argor Heraeus, sledi mu masa, čistina, žig licenčnega laboratorija in serijska številka. 500g zlata palica Argor Heraeus se prodaja z ločenim, papirnatim certifikatom proizvajalca, ki vsebuje serijsko številko in potrditev pristnosti.

Nakup zlata statusa good delivery vam zagotavlja vnovčljivost po pošteni tržni ceni brez odbitkov za preverjanje čistine.

Prednost nakupa večjih palic je nižja cena na gram glede na ceno na gram pri manjših palicah v določenem trenutku. Pred nakupom palic večje mase razmislite tudi o deljivosti naložbe. Zgolj samo cena naj ne bo odločilni dejavnik pri nakupu zlata.

Centralne banke so največje imetnice zlata. Visoke rezerve zlata so lahko vir zaupanja v plačilno sposobnost države. Po podatkih Svetovnega sveta za zlato so centralne banke leta 2022 v svoje rezerve dodale 1136 ton zlata v vrednosti približno 70 milijard dolarjev. To je najvišji letni nakup od začetka beleženja. Centralne banke iz gospodarstev v vzponu, kot so Kitajska, Indija in Turčija, hitro povečujejo svoje zlate rezerve.