20g zlata palica

1.462,08 

 

Rok dobave: 5 delovnih dni

Po prejemu plačila in ko bo vaše zlato dobavljeno, vas bomo obvestili in se dogovorili za termin osebnega prevzema.

Želite, da za hrambo vašega naložbenega zlata poskrbimo mi?

Podjetje V&D ZLATO svojim strankam nudi pod ugodnimi pogoji varovano hrambo naložbenega zlata v sefih z najvišjo stopnjo varovanja v Sloveniji, z zavarovalnim kritjem in rednim notarskim popisom. V kolikor želite, da za hrambo vašega naložbenega zlata poskrbimo mi, ob zaključku nakupa to navedite v opombe.Potrebujete pomoč pri naročilu?
Pokličite nas na 01 530 56 03 ali izpolnite kontaktni obrazec.
Šifra: a20 Kategorija:

Naložbeno zlato

Nakup zlata 20g zlata palica, good delivery, čistina 999,9/1000. Kovnica Argor Heraeus Švica ali Münze Österreich Avstrija

Zlato je ena najdragocenejših plemenitih kovin na svetu in zato je naložbeno zlato zelo primerna izbira za naložbo.

Dvajset gramska palica 24-karatnega zlata vodilne švicarske kovnice Argor-Heraeus. Vsaka palica ima na sprednji strani žig kovnice, napis ‘Fine Gold’, maso palice v gramih, čistino zlata 999,9 in serijsko številko palice. Palice so zapakirane v elegantno, zaščitno embalažo kovnice Argor-Heraeus, ki je velika približno toliko, kot kreditna kartica (Mere: 49.7mm x 28.5mm).

Kovnica Argor-Heraeus je svetovno prepoznavna švicarska kovnica, ki je bila ustanovljena že leta 1951. Danes je ena izmed vodilnih svetovnih kovnic. Zlate palice kovnice Argor-Heraeus se lahko pohvalijo s statusom ‘good delivery’, ki ga dodeljuje LBMA (London Bullion Market Association). Zaradi tega statusa so sprejete s strani vseh trgovcev s plemenitimi kovinami po celem svetu.

Argor Heraeus Švica izdeluje tudi 20g zlate palice kovnice Münze Österreich Avstrija. Zlate palice kovnice Münze Österreich Avstrija nosijo žig licenčnega laboratorija Argor Heraeus. Po kvaliteti, dimenziji in designu so enakovredne Argorjevim zlatim palicam.

Nakup zlata ima nadpovprečno ugodno razmerje med varnostjo, donosnostjo in likvidnostjo. Če se odločite za nakup naložbenega zlata, vam ne bo treba plačati davka na dodano vrednost. Pri prodaji se fizične osebe izognete davku na kapitalski dobiček. Naložbeno zlato skozi čas ohranja realno vrednost in je odlična zaščita pred inflacijo. Investicijsko zlato pridobiva na vrednosti v času kriz. Za nakup zlata je ponudba omejena, povpraševanje pa raste. Naložba v zlato je odlična izbira za alokacijo premoženja.

V zgodovini je naložbeno zlato načeloma ohranjalo realno vrednost in velja za odlično zaščito pred inflacijo. Cena zlata cena zlata v zadnjih petih desetletjih (od leta 1971 dalje, odkar je investicijsko zlato na prostem trgu) raste precej hitreje kot raste cena košarice življenjskih potrebščin.